Kennis Maken

Dé kans om een heel goede petanque speler te worden

Als je petanque leuk vindt. Als je het hele jaar door wilt spelen en niet beperken tot die mooie speelmomenten in de vakantie. Als je ook goed wilt leren spelen, de boule leggen waar je hem hebben wilt of een boule van de tegenstander wegschieten. En als je zelfs petanque als sport wilt beoefenen en meedoen met de verschillende competities en toernooien. Ja, als …….

We dagen je uit de eerste stap te zetten. Meld je aan bij onze petanquevereniging met een ruim 30 jaar gevestigde naam onder de rook van ‘s-Hertogenbosch, JBC ’t Dupke in Sint-Michielsgestel. We bieden je een gratis proeflidmaatschap aan van twee maanden. Daarna mag je beslissen of je vast lid wilt worden van onze vereniging.

Je speelt op je eigen niveau, maar je krijgt ook de kans om met Nederlandse topspelers te spelen die JBC ‘t Dupke herbergt. Je krijgt desgewenst les van officiële trainers.

Petanque is een spel, maar evenzogoed een sport die onze vereniging op het allerhoogste niveau speelt, in zowel de regionale als landelijke competitie en zelfs internationaal. We zijn de trotse bezitter van professionele banen, zowel binnen als buiten. Petanque, bij uitstek een sport voor jeugd, mannen en vrouwen.

Hopelijk hebben we je uitgedaagd.

We heten je welkom bij JBC ‘t Dupke!